Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

Yoga Retreats in Spanje in de Maand Mei

Yoga Retreats in Spanje in de maand Mei

Ben je al eens naar een Yoga Retreat geweest?
Zo ja, dan weet je hoe ontspannen en relaxt dat kan zijn! Als je nog nooit naar een yogaretreat bent geweest dan is dit nu een mooie gelegenheid om dit te doen.
Tijdens deze vakantie is alles voor je geregeld, vervoer van en naar de luchthaven te Malaga, drie maaltijden per dag en elke ochtend meditatie en yoga en in de middag nog een yoga sessie. Veel vrije tijd tussendoor om lekker te relaxen bij het zwembad en te genieten van het zonnetje aan de Costa del Sol. Het strand in de buurt en het gezellige dorpje Benalmadena- Pueblo op loopaftand. Lekker de tijd voor jezelf!
Nieuwe mensen leren kennen tijdens het retreat en genieten van het heerlijke eten en de prachtige omgeving.
15 Mei is er een 3 daags en 4 daags Retreat bij Yoga Retreats Malaga, deze retreats zijn ideaal voor beginners met Yoga. De lessen worden gegeven door onze ervaren leraren en zijn geschikt voor iedereen!
In de ochtend is er een kort Meditatie gevolgd door een Ashtanga yoga vinyasa klas. Dan volgt er het uitgebreide ontbijt, later de lunch, aan het einde van de middag een Yin yoga klas en dan het heerlijke avondeten verzorgd door onze topchef. Al de maaltijden zijn vegetarisch vers en heerlijk!
In de maand Mei is het prachtig zomers weer in Malaga dus ideaal om te genieten van de stad Malaga, de stranden, en het is nog niet te druk met toeristen en de vliegtickets zijn nog goed betaalbaar!
Bijvoorbeeld voor het retreat van 15 Mei betaal je voor een ticket bij Ryanair van 14-19 Mei € 119 euro voor een retour vlucht, dan heb je nog een paar dagen om extra te genieten van de omgeving. Wij adviseren dat je je ticket zoekt op skyscanner.com
Dus boek snel,en kom naar de zon in Andalucia- Malaga.

Meer data van opkomende retreats staan op onderstaande website, als je denkt dat lijkt mij ook leuk een yoga vakantie in Spanje meld je dan aan en kom om te ontspannen en te genieten aan de Costa del Sol.
Meld je aan rechtstreeks via de website voor de retreat van 15 Mei en je ontvangt 10% korting op de boekingsprijs. Heb je vragen kontakt ons via de website of onderstaand tel. nummer 0034609906025
Hopelijk tot ziens bij een van onze retreats in Malaga

Het yogaretreatsteam Benalmadena-Malaga

Comments

  1. Miguidet, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.