Menu

Malaga Yoga Retreats

Private Yoga Retreat in Malaga +34609906025

Menu

Wie Komen er Zoal naar een Yoga Retreat?

Wie komen er zoal naar een Yoga Retreat?

Deelnemers aan een yogaretreat zijn veelal beginners met yoga en soms mensen met meer ervaring. De leeftijd varieert tussen de 20 en 60 jaar en zijn vooral dames, de heren blijven helaas nog achter op dit moment.

Een doorsnee van de deelnemers zijn vrijgezel, getrouwd of vriendinnen, moeder en dochter, moeders alleen, studenten etc etc. Een mooie mix van verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten uit alle delen van de wereld.
De deelnemers komen uit Groot- Brittanie,  Nederland en Duitsland, en zelfs China, USA, India, etc.
Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om deel te nemen aan een yogaretreat. De meeste deelnemers komen om lekker te relaxen en te ontsnappen van het drukke werk en leven thuis. Even tijd voor jezelf! Dit kan de duur van de retreat zijn of langer. De retreat duurt bijvoorbeeld 4 dagen dan blijft men vaak nog een paar dagen of langer om nog andere delen van de omgeving te ontdekken. De een komt alleen voor de omgeving en de vakantie op zich en de yoga is dan mooi meegenomen. Anderen komen om meer te weten te komen over yoga en meditatie, of te genieten van heerlijke vegan/vegetarische maaltijden.
Het mooie weer helpt ook mee als je naar een retreat gaat in Zuid – Europa bijvoorbeeld Zuid- Spanje waar het goed vertoeven is. De vele deelnemers komen dan meestal ook uit Groot-Brittanie, de Scandinavische landen en Nederland en Duitsland. Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met het klimaat in die landen, vaak koud en regelmatig regen.

Wat is er fijner dan tijd voor jezelf, een lekkere vakantie, ook al is het maar voor een midweek er eens tussenuit, heerlijk naar de zon.

Wij zijn allemaal verschillend maar uiteindelijk willen wij allemaal een gezond en gelukkig leven, en hebben we hier over het algemeen als deelnemers een gezamelijke interesse namelijk die gezonde levensstijl dmv yoga en meditatie.

Doormiddel van yoga,meditatie en gezond eten en drinken een gezondere manier van leven ontdekken, niet alleen voor je lichaam maar ook vooral mentaal. Je zult je beter, fitter en energieker voelen!

Zoals je kunt zien iedereen komt naar een yogaretreat, dus wees niet bang! En kom!

Comments

  1. Johne713Reply

    Please add more movies related to cooking if you have, because I wish for to learn more and more about all recipes of cooking. acdkeadbcdfa

    • miguidetReply

      Good idea! thank you

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.