Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax Practicing Yoga & Meditation in Europe! +34609906025

Menu

Verven En Yoga

VERVEN EN YOGA

Gisteren liep ik door mijn huis en keek naar de witte muren van de kamer, ik heb die muren 1 keer geverfd/gesaust, en ik wist eigenlijk toen al, die moeten nog een keer! Toen we hier net kwamen wonen kregen we snel nieuwe meubels vandaar maar 1 keer alles geverfd, de groene en gele muren eindelijk in onze favoriete kleur wit.
Eigenlijk moest het hele huis moet nog een keer geverfd worden…dus vandaag verfspullen gehaald, de roller een kwast, afplaktape en natuurlijk verf met bak etc.
Begonnen met onze Yoga kamer/kantoor/logeerkamer, een multifunctionele kamer, maar het belangrijkst voor de Ashtanga Yoga die doen mijn vrouw en ik zes dagen in de week, elke ochtend een uur en een kwartier.
Morgen dus maar Yoga in de woonkamer want ik heb de Yoga kamer net geverfd en de hal en keuken ook maar direct meegepakt.
Mooi dat dat klaar is, morgen de rest van het huis. Soms is het heerlijk om lekker alleen in je eigen ritme iets anders te doen dan wat je gewend bent met bijvoorbeeld je werk of hobby. Ondanks toch ook wel fysieke inspanning, is dat verven voor mij rustgevend en ik voel mij er relaxt bij, het lijkt wel een soort meditatie.
Over meditatie gesproken, in Maart begint voor ons het 5e seizoen met de Yoga Retreats in Benalmadena/Malaga. Hier kijken we altijd echt naar uit, nieuwe mensen leren kennen, onze ervaringen delen over Yoga, Meditatie, en wat ons allemaal zoal bezig houdt in ons dagelijks leven. Tijdens deze retreats heb je meer de tijd voor jezelf en kun je doormiddel van de Yoga en gezond en lekker eten een andere kant van jezelf ontdekken. Het maakt niet uit of je al jaren aan Yoga doet of dat het allemaal nieuw is voor je, onder goede begeleiding van ervaren leraren worden de lessen aangepast zodat iedereen er optimaal van kan leren en genieten.


Hieronder meer informatie over de retreats in 2019.
Je bent van harte welkom en ik hoop je dit jaar te ontmoeten,

Groeten, Erik

Manager yogaretreatsmalaga

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.