Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax Practicing Yoga & Meditation in Europe! +34609906025

Menu

“Ontsnappen” uit het dagelijks ritme.

In het dagelijks leven zitten we allemaal in een bepaald ritme.
We staan op in de ochtend en doen ons ochtend ritueel, vlugvlugvlug of met tijd om rustig bij te komen. Douchen, aankleden, ontbijten….hoewel dat ontbijten ook wel onderweg gebeurd even snel…
Naar ons werk, onze collega’s, lunchen, pauze. Klaar met werken snel naar huis.

Of eerst nog boodschappen doen. Indien je kinderen hebt, ophalen en bringen van school, de sportclub etc etc. Dan koken en in de avond sporten. Dat sporten schiet er dan bij de meeste mensen bij in.

Zo zijn we de hele week in touw, richting het weekend en dan weer op naar de nieuwe week.

Bij iedereen is het natuurlijk weer anders, heb je een gezin, woon je alleen, woon je samen zonder kinderen. Het werk dat je doet, veel reistijd of dichtbij aan het werk.
Allemaal factoren die persoonlijk zijn voor ons allemaal.

Zo rollen de weken en maanden voorbij.
Tijd voor een break, weekend of midweek lekker weg, alleen of met familie en vrienden. In plaats van een lange vakantie, een korte trip naar een mooie bestemming. Waarom? Gewoon om je dagelijks ritme te doorbreken en eens lekker te relaxen en voor jezelf te zorgen!

Een idee kan zijn lekker een weekend of midweek weg en dat alles voor je geregeld is. Zo dat je echt kan ontspannen en genieten van je welverdiende korte vakantie!

Een mooie en zonnige bestemming is Malaga in het zuiden van Spanje, aan de Costa del Sol.
Amsterdam heeft een directe verbinding met Malaga.

Malaga is een prachtige sfeervolle stad met veel bezienswaardigheden, het Picasso museum, een moderne haven, oude overblijfselen van een romeins theater. En natuurlijk de vele leuke winkeltjes, straatjes en restaurants. Cafe’s met heerlijke tapas ga zo maar door.

Malaga is zeker een bezoek waard, leuk in combinatie met een retreat, een weekend of midweek lekker relaxen, overnachten in een schitterende omgeving, inclusief ontbijt, lunch en diner en met tweemaal daags Yoga. Ook voor beginners zeker geschikt om zo een aantal dagen Yoga te ontdekken en jezelf culinair laten verwennen door onze top chef.

Wat te doen in Malaga stad.
Check: www.beleefmalaga.nl

Over de Yoga retreat.
Check: www.yogaretreatsmalaga.com

Wij hopen jou/ jullie een keer te ontmoeten in ons retreatcenter in Benalmadena/ Malaga.

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.