Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

Een Gelukkig en een Gezond 2018 Gewenst

Een gelukkig en een gezond 2018 gewenst!

Het is alweer 2018, niet te geloven hoe snel de tijd gaat, althans dat is mijn ervaring.
In 2014 ben ik samen met mijn vrouw Miguidet een Yoga Retreat begonnen in Malaga. Hier in het zuiden van Spanje hebben wij onze droom waargemaakt en verwelkomen wij elke maand nieuwe gasten uit alle delen van de wereld.
Inmiddels hebben wij sinds afgelopen jaar een nieuwe Yoga docent Nico Attianese die zowel Ashtanga Yoga lessen geeft als Yin klassen. Zijn stijl van lesgeven en zijn muzikale opluistering met gitaar gedurende de relax periode is uniek te noemen. Ook hebben wij inmiddels een nieuw gezicht in de keuken en dat is de japanse chef Masayo. Zij weet altijd weer de heerlijkste vegetarische maaltijden te bereiden van de organische producten uit deze mediterraanse omgeving. Nu 4 jaar later zijn wij superblij dat wij hier in Spanje mogen wonen en de retreats mogen organiseren.
Elke dag weer de zon die schijnt en leuke en vriendelijke nieuwe gasten maakt elk Retreat weer een belevenis. Het programma bestaat ook dit jaar weer uit elke ochtend meditatie gevolgd door Ashtanga Yoga en de middag Yin Yoga. deze klassen zijn goed te volgen voor beginners in Yoga maar ook gevorderden. Zoals ik zelf altijd zeg: Yoga is voor iedereen, jong en oud, lenig of stijf, het gaat niet om het uiterlijk, wie kan de mooiste poses laten zien, het gaat om de ademhaling, het innerlijk gevoel het kontakt met jezelf. Jezelf beter leren kennen en ook na de Retreat het geleerde mee te nemen om het thuis of waar je ook bent te doen. Naast de meditatie en yoga klassen heb je genoeg vrije tijd voor jezelf voor bijvoorbeeld een heerlijke massage.
Dit alles in een relaxte omgeving met een grote exotische tuin en zwembad met ligstoelen, of een wandeling naar het centrum hier in Benalmadena Pueblo. Een retreat om eens helemaal tot jezelf te komen!
Wij nodigen jou en eventueel vrienden en familie van harte uit om dit voorjaar of najaar met ons kennis te maken, iedereen is meer dan welkom, ook partner of vrienden die geen Yoga willen doen zijn natuurlijk van harte welkom tegen een gereduceerde prijs. Laat dit jaar 2018 het begin zijn van een gezond jaar met ook de verdiende aandacht voor jezelf en het begin van Yoga!
Voor meer informatie verwijs ik je naar onze website: www.yogaretreatsmalaga.com
Voor eventuele vragen ,laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Namaste Erik .

Manager Yoga Retreats Malaga.

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.