Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

Topsport en Film/muziekwereld Aan De Yoga

Topsport en film/muziekwereld aan de Yoga.

Veel mensen hebben nog de indruk dat yoga alleen voor hippies en vegans is.

Onder veel mannen wordt yoga ook vooral als niet stoer beschouwd. Dit is jammer want yoga helpt je fysiek en mentaal, en iedereen kan het doen jong en oud. Onder vrouwen is het populair en yoga in zijn algemeen wordt steeds meer beoefent in onze samenleving.

In de topsport is yoga geen onbekende meer, in de voetbalwereld bijvoorbeeld doet de engelse club Arsenal al 20 jaar aan yoga en ook het nederlands elftal doet aan yoga oefeningen. Veel spelers doen individueel ook aan yoga om hun lenigheid en metale weerbaarheid te bevorderen.Voetballers hebben vaak korte spieren en door de yoga worden de spieren langer en krachtiger en meer soepel wat helpt tijdens de wedstrijd. Robin van Persie van Feyenoord doet aan yoga en dit houdt hem fit en lenig, ook Stefan de vrij is een grote fan van yoga hij speelt bij Inter Milaan.
In het basketbal wordt ook steeds meer yoga toegevoegd in diverse trainingsvormen, Le Bron James is een van de beste basketballers van deze tijd en kan niet zonder zijn yoga oefeningen. Men waardeert de werking van de yoga oefeningen in de topsport.
Ook in de muziekwereld word veel aan yoga gedaan, op het podium een hele avond een show weggeven kost een hoop energie. Het is dus belangrijk dat je fit en sterk bent niet alleen fysiek maar ook mentaal. Mick jagger, inmiddels aardig op leeftijd blijft fit en lenig door zijn dagelijkse yoga oefeningen. Ook de red hot chillipeppers zijn fanatieke yoga beoefenaars.

Zelf kwam ik toevallig in aanraking met Willem Dafoe ( acteur ) in New York bij de studio van Eddie Stern, ik ging voor mijn Mysore ( ashtanga yoga) klas en hij deed zijn oefeningen naast mij. We waren bijna tegelijk klaar met de yoga series en ik verzamelde mijn moed en ik vroeg hem waarom hij aan yoga deed, hij antwoorde dat het hem fit en scherp hield in het dagelijks leven als ook in zijn werk ( films als batman, platoon etc etc) dus leuk om hem te ontmoeten. Ik hoorde ook dat Gwenneth Paltow en Madonna hier ook kwamen voor hun yoga klassen. Leuk om te zien dat zoveel diverse mensen aan yoga doen beroemd of niet het helpt ons allemaal! Robert. Downy jr. ( ironman ) is trouwens ook een fanatiek yoga beoefenaar.

Als je zelf aan yoga doet weet je wat voor een positief effect het heeft op je lichaam en geest, hoe sterk en lenig je ervan wordt, het geeft je ook meer zelfvertrouwen en je voelt je fit, gezond en gelukkig.

Als je nog nooit een yogales hebt gevolgd, zoek dan eens een yogaschool op in de buurt en probeer eens een prive yogales! Zo je hoeft geen sporter,acteur of zanger te zijn om ook aan yoga te doen
Veel succes 🙂

Bed, Yoga en Ontbijt Vakantie in Benalmadena, Malaga, Spanje

Bed, Yoga en ontbijt vakantie in Benalmadena, Malaga, Spanje

Yoga Retreats Malaga introduceert de betaalbare Bed, Yoga en ontbijt vakantie aan de Costa del Sol!

Elke ochtend een 65 minuten durende Yoga sessie met meditatie gegeven door ervaren leraren met daarna een heerlijk gezond ontbijt.
De Yoga wordt in het appartement zelf gegeven of op loopafstand aan het mooie strand in Benalmadena. Of je nu een beginner bent of meer ervaren met Yoga, de lessen worden dagelijks aan je nivo aangepast. De Yoga en meditatie zijn bij de dagelijkse prijs inbegrepen!
De accomodatie ligt op loopafstand van het strand en er bevinden zich leuke restaurantjes in de buurt en een grote supermarkt. Het appartement is 100 m2 en heeft twee grote slaapkamers en twee badkamers, een van deze slaapkamers ensuite, de andere gedeelde badkamer. Er is plaats voor maximaal 4 personen. Je kunt een prive kamer boeken of een kamer delen( bij kamer delen geldt dat je met twee personen komt) De ruime woonkamer heeft airconditioning, een keuken en een terras, het gehele appartement heeft high speed internet, ook is er een televisie met een uitgebreide keuze aan zenders. Het appartement heeft een mooi uitzicht op zee en in de verte zie je Fuengirola prachtig liggen. Het complex heeft een mooi groot zwembad met palmbomen in een prachtige tuin waar je lekker kunt bijkomen en relaxen.
Yoga retreat vakanties is behalve het ontbijt zelf-catering er zijn restaurantjes en een supermarkt op loopafstand als je zelf wilt koken.
Er zijn vele activeiten te ontdekken in Benalmadena, zoals paddle, de tereferico, bezoek aan de Benalmadena Stupha, Malaga stad, de vele stranden, het typisch Analusische dorpje Benalmadena pueblo, Arroyo de la miel met zijn vele tapasbars en leuke winkeltjes.
Het dichtsbijzijnde strand is op 8 minuten loopafstand.
Massages zijn ook te verkrijgen vanaf €25 , relax,sport of een Ayurveda massage.

BED YOGA EN ONTBIJT VAKANTIE IS INCLUSIEF:

Dagelijkse Yoga en Meditatie sessie (65 minuten in totaal)
3 nachten accomodatie
Dagelijks ontbijt (na de Yoga en Meditatie)

HET NIVO VAN DE DEELNEMERS:

Beginners en gevorderden.

YOGA STIJL:

Vinyasa Yoga, Ashtanga en Yin Yoga.

Check in tijd : vanaf 15:00 uur
Check uit. : voor. 12:00 uur

Datum: tot en met einde van het jaar 2018
Minimaal aantal nachten is 3, maximaal 14 nachten.

PRIJZEN:

Mei tot en met September: 70 euro per nacht in een gedeelde kamer of 120 euro per nacht in een prive kamer.
Oktober tot en met April: 50 euro per nacht in een gedeelde kamer of 90 euro in een prive kamer.

Hoe kan je boeken voor deze bed,yoga en ontbijt vakantie?
Stuur een aanvraag in naar yogaretreatsmalaga@gmail.com voor betalings details. Als je je email hebt verzonden dan zenden wij jou de instructies, dit betreft een aanbetaling van 50% ( niet restitueerbaar) van je verblijf, dmv.een bankbetaling,transferwise of paypal.
Wij moeten 6% meer berekenen ivm. proceskosten voor landen van buiten de E.U. en creditcards.

Als je langer dan 3 nachten verblijft dan is er een extra betaling van €20 voor schoonmaakkosten.

Als je enige vragen hebt dan kunnen wij je helpen.

Bellen: 0034609906025

Teveel Informatie Geeft Meer Stress?

Teveel informatie geeft meer stress?

We leven in een moderne wereld waar we alles via o.a de social/media te weten komen, waar of niet waar. We hebben apps, zelfs groep-apps om maar niets te missen van de info/ mensen om ons heen.
Maar het blijkt uiteindelijk dat we er niet gelukkiger van worden in deze moderne maatschappij. Vooral jongeren lijden hieronder. Mentale problemen zijn een steeds meer voorkomend gevolg voor onze gezondheidszorg. Stress en depressies zijn meer waarneembaar in de huidige tijd dan in het verleden.

De moderne mens in de rijkere landen zijn waarschijnlijk het gelukkigst, althans dat zal je toch denken, waarom zijn er dan toch nog veel mensen in deze landen ongelukkig.
Marketing en media geven je het gevoel ergens bij te moeten horen, anders sta je er alleen voor. Het is een feit dat de meesten van ons een groot deel van ons leven besteden aan ons werk en minder aan onze hobbies, onze familie en de natuur. We zijn ook steeds meer bezig met social media. Wat het ook is velen van ons hebben negatieve gevoelens, stress, het alleen zijn, jaloers, zorgen maken, en dat elke dag!
Wat kunnen we hieraan doen, een klik op de computer en je hebt honderden antwoorden, zoveel dat je niet weet waar je moet beginnen.
Meditatie kan een goed begin zijn het brengt je rust en geeft je inzicht hoe je geest werkt samen met je gedachten, angsten, en het druk maken om iets. Vooral de negatieve gedachten onder controle krijgen en veranderen in positieve gedachten. Het gelukkig zijn komt uit en van jezelf!
Een goed idee is ook een digitale detox, even een tijdje geen facebook, instagram of iets van de social media. Voor we het weten zitten we uren achter ons mobieltje, of computer terwijl het eigenlijk alleen maar voor het tijdsverdrijf is, we doen vaak niets.
Uiteindelijk is het een goed idee om eens iets anders te doen, even uit de vicieuze cirkel waar je nu in leeft. Doe iets wat je leuk vindt, bijvoorbeeld, ga naar de gym, fitness, yoga, fietsen in de natuur, of reis naar een yoga retreat, verander de manier waarop je nu leeft. Elke dag is een nieuwe kans, minder stress, meer beweging en meer zin in het leven.
Wat ook belangrijk is dat je bewust bent van het moment, niet gisteren of morgen, maar nu!