Menu

Malaga Yoga Retreats

Private Yoga Retreat in Malaga +34609906025

Menu

“Ontsnappen” uit het dagelijks ritme.

In het dagelijks leven zitten we allemaal in een bepaald ritme.
We staan op in de ochtend en doen ons ochtend ritueel, vlugvlugvlug of met tijd om rustig bij te komen. Douchen, aankleden, ontbijten….hoewel dat ontbijten ook wel onderweg gebeurd even snel…
Naar ons werk, onze collega’s, lunchen, pauze. Klaar met werken snel naar huis.

Of eerst nog boodschappen doen. Indien je kinderen hebt, ophalen en bringen van school, de sportclub etc etc. Dan koken en in de avond sporten. Dat sporten schiet er dan bij de meeste mensen bij in.

Zo zijn we de hele week in touw, richting het weekend en dan weer op naar de nieuwe week.

Bij iedereen is het natuurlijk weer anders, heb je een gezin, woon je alleen, woon je samen zonder kinderen. Het werk dat je doet, veel reistijd of dichtbij aan het werk.
Allemaal factoren die persoonlijk zijn voor ons allemaal.

Zo rollen de weken en maanden voorbij.
Tijd voor een break, weekend of midweek lekker weg, alleen of met familie en vrienden. In plaats van een lange vakantie, een korte trip naar een mooie bestemming. Waarom? Gewoon om je dagelijks ritme te doorbreken en eens lekker te relaxen en voor jezelf te zorgen!

Een idee kan zijn lekker een weekend of midweek weg en dat alles voor je geregeld is. Zo dat je echt kan ontspannen en genieten van je welverdiende korte vakantie!

Een mooie en zonnige bestemming is Malaga in het zuiden van Spanje, aan de Costa del Sol.
Amsterdam heeft een directe verbinding met Malaga.

Malaga is een prachtige sfeervolle stad met veel bezienswaardigheden, het Picasso museum, een moderne haven, oude overblijfselen van een romeins theater. En natuurlijk de vele leuke winkeltjes, straatjes en restaurants. Cafe’s met heerlijke tapas ga zo maar door.

Malaga is zeker een bezoek waard, leuk in combinatie met een retreat, een weekend of midweek lekker relaxen, overnachten in een schitterende omgeving, inclusief ontbijt, lunch en diner en met tweemaal daags Yoga. Ook voor beginners zeker geschikt om zo een aantal dagen Yoga te ontdekken en jezelf culinair laten verwennen door onze top chef.

Wat te doen in Malaga stad.
Check: www.beleefmalaga.nl

Over de Yoga retreat.
Check: www.yogaretreatsmalaga.com

Wij hopen jou/ jullie een keer te ontmoeten in ons retreatcenter in Benalmadena/ Malaga.

Ben Ik een Beginner Met Yoga?

Als we iets voor het eerst doen dan noemen we dat ook wel een begin met iets. Voor het eerst naar de zwemles als kind, of naar de dansschool, zelfs na een paar lessen ben je dus eigenlijk gewoon nog een beginner met bijvoorbeeld betrekking tot een bepaalde activiteit.
Om een voorbeeld te geven, in de Yoga zijn er veel beginners omdat mensen er meer bewust van worden hoe goed het is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En omdat Yoga op dit moment gewoon ontzettend populair is. Je zet de tv aan en de reclames zitten vol met yoga poses of het nou voor de verkoop van een shampo is of een auto, Yoga wordt ervoor ge(mis)bruikt.
Sommige mensen zien Yoga als een trend, ik zie het als een blijvende form van meditatie en bewuste beweging.
Zelf beoefen ik Ashtanga Yoga 6 ochtenden in de week, en ik voel mij daar super gezond en sterk bij. Maar ook ik ben eigenlijk nog steeds een beginner.
Het zijn bijvoorbeeld niet alleen de asana’s/poses die belangrijk zijn maar ook hoe je op de verschillende oefeningen reageert, elke dag is weer anders op de yogamat en je discipline en ego spelen hierbij een grote rol.
Als je wel eens naar een Yogales bent geweest en je ziet de persoon naast je bepaalde poses in jou ogen perfect doen, dan wil je dat ook! Maar dat kan misschien wel jaren duren voordat je die bepaalde pose onder de knie hebt.

Met Yoga is het zo dat je het voor jezelf doet, je er goed bij voelen. Wij hebben in Spanje ons Yoga retreats Malaga. Er komen veel beginners met Yoga, sommige deelnemers zijn nieuwsgierig en hebben nog nooit een Yoga les gevolgd, anderen een paar lessen, en af en toe ook personen die al jaren aan Yoga doen en die ook eens Ashtanga Yoga willen proberen.
Het leuke is dat de deelnemers van alle leeftijden zijn, van 20 tot 65. Het is toch fantastisch dat Yoga voor iedereen is, voor jong en wat ouderen, we kunnen altijd ergens aan beginnen! Zeker aan Yoga, of het nou thuis is of bij de Yogaschool in je woonplaats. Ook kun je beginnen met Yoga in combinatie met een heerlijke all-in vakantie in Malaga aan de Costa del sol. Jezelf lekker laten verwennen met heerlijke eten, een mooie omgeving en Yoga en natuurlijk leuke mensen die allemaal aan iets mooie willen beginnen.

Een Gezonde, Relaxte, En Aktieve Vakantie in Malaga

Vakantie is iets waar we allemaal wel naar uitkijken. Lekker helemaal niets doen en relaxen, of juist wel aktief wat doen en genieten van deze welverdiende tijd. Sommige mensen vinden het leuk om dan thuis te blijven, en anderen gaan juist op reis om een nieuwe omgeving te ontdekken. Of op zoek naar zekerheid wat betreft het mooie is ook niet onbelangrijk!
Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur in deze vrije periode.
Een aanrader als je wel gaat reizen is de stad Malaga in het zuiden van Spanje. Vanuit Nederland een perfecte vliegverbinding en het zonnetje schijnt er vrijwel altijd aan de Costa del sol. De stad heeft vele musea, waaronder het wereldberoemde Picasso museum, het romeinse theater, de cathedraal. Malaga heeft een prachtige haven en leuke winkeltjes, boetiekjes en de bekende gastvrijheid van Andalucie. Verder zijn er vele tapas restaurantjes met lekker eten en drinken. Genieten kunnen de spanjaarden wel, en jij/jullie ook, de stad heeft een geweldige sfeer. Je kunt de stad lopend of met de fiets ontdekken, met of zonder gids. Of tegenwoordig op de electrische step.
Andere plaatsen rondom de stad Malaga zijn bijvoorbeeld Benalmádena en Fuengirola, deze plaatsen zijn prima te bereiken met de trein of auto (25-40 minuten). Wat een leuke combinatie kan zijn naast het bezoeken van Malaga of andere plaatsen in de buurt, is een aantal dagen naar een retreat, jezelf lekker laten verwennen en aktief bezig zijn. In Benalmádena is er Yoga retreats malaga met tweemaal daags Yoga en alle vegetarisch maaltijden en taxi vanaf het vliegveld inclusief. Het gaat om 4 dagen/ 3 overnachtingen, in de schitterende omgeving middenin het typisch Andalusisch dorpje Benalmádena Pueblo. Het retreatcenter ligt naast de Benalmadena Stupa, de grootste Tibetaanse tempel van West-Europa. Voor meer informatie over de stad Malaga en de mogelijkheden kijk op www.top10bezienswaardigheden.nl