Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

Werken aan je Lichaam en Mentale Gesteldheid Tijdens je Vakantie!

Werken aan je lichaam en mentale gesteldheid tijdens je vakantie!

Ja, je leest het goed werken in je welverdiende vakantie. Op een gezonde manier verantwoord bezig zijn met en voor je eigen gezondheid, eens geen facebook, twitter, instagram en werken achter de computer maar eens een tijdje gezond bezig zijn met jezelf!

Tegenwoordig raakt men sneller gestresst en opgebrand dan vroeger voor de digitale revolutie, een burnout is een normaal verschijnsel op vele werkplekken in Nederland en Belgie. We moeten en willen steeds meer en vergen veel van onszelf, vaak ontstaat er een vicieuze cirkel van werken, en schiet de tijd voor onszelf er bij in. Thuis is er dan vaak nog facebook, twitter, instagram etcetera , of we nemen nog wat huiswerk van ons werk mee naar huis, en we hebben ook nog ons priveleven op zich, dus we hebben het er maar druk mee. Dit veroorzaakt op de duur een overspannen reactie op je lichaam en kan ook mentale schade veroorzaken! Overspannen en een burnout zijn dan vaak het gevolg hiervan.

Het is belangrijk dat je tijd voor jezelf reserveert bijvoorbeeld in het weekend, en dat je dan totaal wat anders gaat doen, bijvoorbeeld sporten of mediteren, een lange wandeling in de natuur.
Ook zal een korte trip of vakantie je goed doen, gewoon er eens lekker tussen uit in een totaal andere omgeving. Dat je eens helemaal tot rust komt en de batterij goed kunt opladen. Een mogelijkheid is jezelf eens te verwennen op een gezonde vakantie bijvoorbeeld een Yoga en Meditatie vakantie, ook wel retreat genoemd. Dit kan voor 4 en 6 dagen in Malaga-Spanje. Naast een heerlijk mediteraans klimaat van meer dan 320 dagen zon per jaar is dit ook een relaxte provincie in het zuiden van Spanje, ook wel Andalucie genoemd.

Tijdens een retreat krijg je in de ochtend en aan het eind van de middag begeleide Meditatie en Yoga les van ervaren leraren en het is toegankelijk voor beginners en gevorderden, jong en oud! Hier leer je op een ontspannen manier je lichaam beter kennen en kom je ook mentaal tot rust. Overal wordt voor gezorgt, elke dag heerlijke gezonde vegetarische maaltijden, smoothies, juices,mineraal water, diverse soorten herbal thee. Je verblijft op een mooie locatie in Benalmadena Pueblo, een typisch, prachtig spaans dorpje met gezellige straatjes,terrasjes en winkeltjes, dit alles op 5 minuten loopafstand!

Overdag kun je relaxen bij het prive zwembad of wandelen in de bergen of lekker naar het mooie strand, tijd voor een manicure,pedicure of 1 van onze diverse massage mogelijkheden, kortom gewoon lekker doen waar je zelf zin in hebt, wij raden aan, een vakantie zonder computer, en de telefoon alleen meenemen voor de fantastische foto’s die je hier in de omgeving kunt maken. Gewoon helemaal de tijd voor jezelf en lekker bijkomen van het dagelijkse leven thuis.

Als je nu denkt dit is wel wat voor mij bekijk dan eens rustig onze website en kijk wat de diverse mogelijkheden zijn en als je vragen hebt stel ze aan ons en wij komen er snel op terug.

www.yogaretreatsmalaga.com

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.