Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

Yoga Retreats in Spanje in de Maand Mei

Yoga Retreats in Spanje in de maand Mei

Ben je al eens naar een Yoga Retreat geweest?
Zo ja, dan weet je hoe ontspannen en relaxt dat kan zijn! Als je nog nooit naar een yogaretreat bent geweest dan is dit nu een mooie gelegenheid om dit te doen.
Tijdens deze vakantie is alles voor je geregeld, vervoer van en naar de luchthaven te Malaga, drie maaltijden per dag en elke ochtend meditatie en yoga en in de middag nog een yoga sessie. Veel vrije tijd tussendoor om lekker te relaxen bij het zwembad en te genieten van het zonnetje aan de Costa del Sol. Het strand in de buurt en het gezellige dorpje Benalmadena- Pueblo op loopaftand. Lekker de tijd voor jezelf!
Nieuwe mensen leren kennen tijdens het retreat en genieten van het heerlijke eten en de prachtige omgeving.
15 Mei is er een 3 daags en 4 daags Retreat bij Yoga Retreats Malaga, deze retreats zijn ideaal voor beginners met Yoga. De lessen worden gegeven door onze ervaren leraren en zijn geschikt voor iedereen!
In de ochtend is er een kort Meditatie gevolgd door een Ashtanga yoga vinyasa klas. Dan volgt er het uitgebreide ontbijt, later de lunch, aan het einde van de middag een Yin yoga klas en dan het heerlijke avondeten verzorgd door onze topchef. Al de maaltijden zijn vegetarisch vers en heerlijk!
In de maand Mei is het prachtig zomers weer in Malaga dus ideaal om te genieten van de stad Malaga, de stranden, en het is nog niet te druk met toeristen en de vliegtickets zijn nog goed betaalbaar!
Bijvoorbeeld voor het retreat van 15 Mei betaal je voor een ticket bij Ryanair van 14-19 Mei € 119 euro voor een retour vlucht, dan heb je nog een paar dagen om extra te genieten van de omgeving. Wij adviseren dat je je ticket zoekt op skyscanner.com
Dus boek snel,en kom naar de zon in Andalucia- Malaga.

Meer data van opkomende retreats staan op onderstaande website, als je denkt dat lijkt mij ook leuk een yoga vakantie in Spanje meld je dan aan en kom om te ontspannen en te genieten aan de Costa del Sol.
Meld je aan rechtstreeks via de website voor de retreat van 15 Mei en je ontvangt 10% korting op de boekingsprijs. Heb je vragen kontakt ons via de website of onderstaand tel. nummer 0034609906025
Hopelijk tot ziens bij een van onze retreats in Malaga

Het yogaretreatsteam Benalmadena-Malaga

Wie Komen er Zoal naar een Yoga Retreat?

Wie komen er zoal naar een Yoga Retreat?

Deelnemers aan een yogaretreat zijn veelal beginners met yoga en soms mensen met meer ervaring. De leeftijd varieert tussen de 20 en 60 jaar en zijn vooral dames, de heren blijven helaas nog achter op dit moment.

Een doorsnee van de deelnemers zijn vrijgezel, getrouwd of vriendinnen, moeder en dochter, moeders alleen, studenten etc etc. Een mooie mix van verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten uit alle delen van de wereld.
De deelnemers komen uit Groot- Brittanie,  Nederland en Duitsland, en zelfs China, USA, India, etc.
Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om deel te nemen aan een yogaretreat. De meeste deelnemers komen om lekker te relaxen en te ontsnappen van het drukke werk en leven thuis. Even tijd voor jezelf! Dit kan de duur van de retreat zijn of langer. De retreat duurt bijvoorbeeld 4 dagen dan blijft men vaak nog een paar dagen of langer om nog andere delen van de omgeving te ontdekken. De een komt alleen voor de omgeving en de vakantie op zich en de yoga is dan mooi meegenomen. Anderen komen om meer te weten te komen over yoga en meditatie, of te genieten van heerlijke vegan/vegetarische maaltijden.
Het mooie weer helpt ook mee als je naar een retreat gaat in Zuid – Europa bijvoorbeeld Zuid- Spanje waar het goed vertoeven is. De vele deelnemers komen dan meestal ook uit Groot-Brittanie, de Scandinavische landen en Nederland en Duitsland. Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met het klimaat in die landen, vaak koud en regelmatig regen.

Wat is er fijner dan tijd voor jezelf, een lekkere vakantie, ook al is het maar voor een midweek er eens tussenuit, heerlijk naar de zon.

Wij zijn allemaal verschillend maar uiteindelijk willen wij allemaal een gezond en gelukkig leven, en hebben we hier over het algemeen als deelnemers een gezamelijke interesse namelijk die gezonde levensstijl dmv yoga en meditatie.

Doormiddel van yoga,meditatie en gezond eten en drinken een gezondere manier van leven ontdekken, niet alleen voor je lichaam maar ook vooral mentaal. Je zult je beter, fitter en energieker voelen!

Zoals je kunt zien iedereen komt naar een yogaretreat, dus wees niet bang! En kom!

3 dingen die Je kunt Verwachten bij Yoga Retreats in Malaga-Spanje

3 dingen die je kunt verwachten bij Yoga Retreats  in Malaga- Spanje

Nu je hebt besloten om aan een yoga retreat in Spanje deel te nemen, heb je waarschijnlijk ook best wel wat vragen over jou yoga vakantie/trip.
Je bent er klaar voor om een korte pauze in te lassen van je werk, familie en vrienden, en nu echt eens tijd voor jezelf vrij te maken!
Een gezonde yogavakantie in het zonnige Andalucie in Spanje , in een van de meest typisch spaanse dorpjes, Benalmadena Pueblo.

Deze 3 dingen kun je verwachten:

1 – De zon die schijnt, lekker weer! In Malaga-Spanje de gemiddelde temperatuur is hoger dan in ieder ander europees land.
In de eerste drie maanden van het jaar hebben wij ook wel,regenachtige dagen ertussen zitten, maar het is dan al snel weer vollop zon.
Vanaf April tot en met December is het dan fantastische vertoeven in Malaga, al is het in July en Augustus wel heel warm, in deze twee maanden organiseren wij daarom geen yoga retreats.

2 – Je ontmoet leuke en interessante mensen!
Je ontmoet deelnemers uit andere landen van Australie tot Finland, noem maar op, met dezelfde interesses in yoga, gezond eten en gezond leven.
Ook ontmoet je de yogaleraar/ lerares en de meditatie leraar en natuurlijk onze inmiddels overbekende kok Masayo die elke keer weer de heerlijkste vegan- vegetarische gerechten bereidt met uitsluitend organische producten uit de streek.
De inwoners van Malaga zijn leuke en relaxte mensen die wel weten hoe je moet genieten van het leven, de typische Adalusische energie en sfeer moet je meemaken! En dat kan want we zijn op loopafstand van het centrum van Benalmadena-Pueblo. De spanjaarden hier werken om te leven in plaats van te leven om te werken, en dat zie je terug in dit deel van Malaga.

3 – Genoeg vrije tijd!
Ja, in veel Yoga retreats heb je een vol programma om je “bezig” te houden gedurende elke minuut van je retreat. Je moet je realiseren dat je een gezonde vakantie wilt hebben met tijd voor jezelf, een disconnectie van je drukke agenda thuis! En daar krijg je bij ons de tijd en ruimte voor. Hier bij Yogaretreatsmalaga ben je vrij in hoeveel yogalessen en meditatielessen je wilt volgen, je bent hier niet in een competitie en je hoeft niemand te imponeren. Wij hebben dus naast de yoga en meditatie geen vol programma om je bezig te houden. Wel heb je de mogelijkheid voor een massage of manicure, pedicure tijdens je retreat. Of lekker wandelen op het strand of naar de Benalmadena Stupha, de grootste Tibetaanse tempel van Europa. Je hebt echt de tijd om te relaxen en tot jezelf te komen. Wat belangrijk is, is dat je de tijd hebt om voor jezelf echte rust en een gelukkig gevoel te ervaren, tot rust te komen lichamelijk en geestelijk, dmv. Yoga en meditatie en gezond en lekker eten en wat ik al eerder noemde de tijd voor jezelf, het is jou reteat! Gelukkig zijn met elk moment van vrije tijd tijdens je retreat en het gebruiken om dit te reflecteren met je ervaring en te relaxen!