Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

Een all-in vakantie aan de Costa del Sol, Spanje.

Een all-in vakantie aan de Costa del sol, Spanje.

Wie heeft er nu geen zin in een lekkere vakantie waarbij allles bij aankomst geregeld is, ik denk de meeste mensen wel!
Je wordt opgehaald op het vliegveld in Malaga en dan binnen een half uur ben je op je vakantie adres, waar je lekker kunt uitrusten of juist aktief bezig kunt zijn. Er zijn tal van mogelijkheden tijdens je vakantie, bijvoorbeeld: hiken/ wandelen in de bergen, naar het prachtige strand, de gezellige dorpjes met zijn terrasjes en leuke boetiekjes, of lekker luieren bij het privezwembad, of genieten van een heerlijke massage.

Wij zijn een Yogacenter en een van de meest populaire in Spanje, het centrum heeft een perfecte ligging en mensen komen graag terug voor een vervolgbezoek! Alles is inclusief twee keer daags een Yogaklas en een Meditatie klas onder begeleiding van ervaren leraren, ook is er muziek met klassieke gitaar, ademhalingsoefeningen jezelf echt beter leren kennen tijdens deze vakantie zowel mentaal als lichamelijk, bijkomen van het dagelijks leven dat is ons doel. Meer bewust worden van het leven en tijdens je vakantie/retreat, de positieve ervaringen die je leert meenemen en toepassen ook na je vakantie!

Er zijn heerlijke verse en gezonde maaltijden tijdens de retreats, er zijn juices,smoothies,veel fruit en herbal thee. De kamers zijn ruim en zijn voorzien van toiletries, er zijn prive en gedeelde kamers.
Ook maak je hier snel nieuwe vrienden tijdens je verblijf, de leeftijden van de deelnemers is gevarieerd van25 tot en met 60 jaar, er zijn totale beginners en meer ervaren deelnemers in de Yoga dat maakt niets uit, de lessen zijn op maat gemaakt voor iedereen! Het aantal deelnemers is van 3-9 personen. Opdat iedereen optimaal de aandacht krijgt die je verdiend!
Voor meer informatie verwijs ik je naar onze website: www.yogaretreatsmalaga.com
Je kunt hier je gegevens achterlaten zodat wij jou kunnen bellen of mailen en je kunt natuurlijk vragen stellen over het desbetreffende retreat.

Gun jezelf een onvergetelijke vakantie/ retreat aan de Costa del Sol in het zonnige Malaga!

Ik hoop je of jullie te ontmoeten tijdens een van de Yoga retreats in Malaga- Spanje

Namaste Erik.

Werken aan je Lichaam en Mentale Gesteldheid Tijdens je Vakantie!

Werken aan je lichaam en mentale gesteldheid tijdens je vakantie!

Ja, je leest het goed werken in je welverdiende vakantie. Op een gezonde manier verantwoord bezig zijn met en voor je eigen gezondheid, eens geen facebook, twitter, instagram en werken achter de computer maar eens een tijdje gezond bezig zijn met jezelf!

Tegenwoordig raakt men sneller gestresst en opgebrand dan vroeger voor de digitale revolutie, een burnout is een normaal verschijnsel op vele werkplekken in Nederland en Belgie. We moeten en willen steeds meer en vergen veel van onszelf, vaak ontstaat er een vicieuze cirkel van werken, en schiet de tijd voor onszelf er bij in. Thuis is er dan vaak nog facebook, twitter, instagram etcetera , of we nemen nog wat huiswerk van ons werk mee naar huis, en we hebben ook nog ons priveleven op zich, dus we hebben het er maar druk mee. Dit veroorzaakt op de duur een overspannen reactie op je lichaam en kan ook mentale schade veroorzaken! Overspannen en een burnout zijn dan vaak het gevolg hiervan.

Het is belangrijk dat je tijd voor jezelf reserveert bijvoorbeeld in het weekend, en dat je dan totaal wat anders gaat doen, bijvoorbeeld sporten of mediteren, een lange wandeling in de natuur.
Ook zal een korte trip of vakantie je goed doen, gewoon er eens lekker tussen uit in een totaal andere omgeving. Dat je eens helemaal tot rust komt en de batterij goed kunt opladen. Een mogelijkheid is jezelf eens te verwennen op een gezonde vakantie bijvoorbeeld een Yoga en Meditatie vakantie, ook wel retreat genoemd. Dit kan voor 4 en 6 dagen in Malaga-Spanje. Naast een heerlijk mediteraans klimaat van meer dan 320 dagen zon per jaar is dit ook een relaxte provincie in het zuiden van Spanje, ook wel Andalucie genoemd.

Tijdens een retreat krijg je in de ochtend en aan het eind van de middag begeleide Meditatie en Yoga les van ervaren leraren en het is toegankelijk voor beginners en gevorderden, jong en oud! Hier leer je op een ontspannen manier je lichaam beter kennen en kom je ook mentaal tot rust. Overal wordt voor gezorgt, elke dag heerlijke gezonde vegetarische maaltijden, smoothies, juices,mineraal water, diverse soorten herbal thee. Je verblijft op een mooie locatie in Benalmadena Pueblo, een typisch, prachtig spaans dorpje met gezellige straatjes,terrasjes en winkeltjes, dit alles op 5 minuten loopafstand!

Overdag kun je relaxen bij het prive zwembad of wandelen in de bergen of lekker naar het mooie strand, tijd voor een manicure,pedicure of 1 van onze diverse massage mogelijkheden, kortom gewoon lekker doen waar je zelf zin in hebt, wij raden aan, een vakantie zonder computer, en de telefoon alleen meenemen voor de fantastische foto’s die je hier in de omgeving kunt maken. Gewoon helemaal de tijd voor jezelf en lekker bijkomen van het dagelijkse leven thuis.

Als je nu denkt dit is wel wat voor mij bekijk dan eens rustig onze website en kijk wat de diverse mogelijkheden zijn en als je vragen hebt stel ze aan ons en wij komen er snel op terug.

www.yogaretreatsmalaga.com

3 Redenen voor een Korte Yoga Vakantie naar Andalucie/ Spanje in Juni

3 redenen voor een korte Yoga vakantie naar Andalucie/ Spanje in Juni

Als je zin hebt in een korte vakantie , een leuke trip naar het buitenland met Yoga en mooi weer dan is Spanje een goed idee!

1 ) Het weer in Juni is perfect. Niet zo warm als in July of Augustus, ideaal om de Yoga en Meditatie buiten te doen. Bij Yogaretreatsmalaga hebben wij in de ochtend eerst een begeleide Meditatie gevolgt door een Yoga sessie ( ashtanga vinyasa ) bij ons mooie overdekt terras met uitzicht over het zwembad de tuin en de zee. Daarna kun je aan schuiven bij het heerlijke gezonde ontbijt. Overdag kun je lekker relaxen bij het zwembad of een wandeling maken in de bergen of naar Benalmadena Pueblo met zijn gezellige straatjes en winkeltjes. In de middag is er de vegetarische lunch met gezonde organische producten uit de omgeving, als je besluit om overdag naar het strand te gaan of bijvoorbeeld een dagje de stad Malaga te bezoeken dan geven wij je een lunchbox mee zodat je lekker de hele dag kan doen wat je wilt, er is veel te doen in de omgeving van het retreatcenter.

2) De dagen zijn langer, dat betekent dat je je tijd optimaal kunt besteden gedurende het retreat. In Yoga Retreats Malaga de dag begint in de ochtend om7.30-8:00 voor een kopje thee of koffie en mischien een stukje fruit om daarna om8:30 te beginnen aan de ochtend Meditatie en Yoga sessie (ashtanga vinyasa) gevolgd door een heerlijk ontbijt in de gemeenschappelijke ruimte van het retreatcenter. Aan het einde van de middag is er de tweede Yoga sessie ( Yin Yoga, Hatha of Tibetaanse Yoga ) wat rustiger vormen dan de Yoga in de ochtend en hier kun je bijkomen van de dag en relaxen onder het mooi rustgevende geluid van de gitaar. Daarna is het al weer tijd voor het dinner en de avond voor een gezellig samenzijn of een leuke wandeling of massage.

3 ) Er is minder toerisme als je naar een van onze retreats komt in Juni, het is behalve perfect weer ook nog relatief rustig in de dorpjes, natuurlijk komt het toerisme op gang maar nog niet in grote aantallen, dus het is goed vertoeven in Benalmadena in deze periode.
Als je graag meer informatie wil of je wil boeken, bekijk dan onze website op www.yogaretreatsmalaga.com

Maak je yoga trip naar Malaga- Spanje een onvergetelijke gebeurtenis!

Wij hopen jou of jullie snel te ontmoeten, in een van onze retreats de komende maanden in Benalmadena voor Yoga en Meditatie, lekker eten, relaxen, nieuwe vrienden leren kennen, kortom genieten!

Het Yogateam. Migi, Nico, Masayo en Erik