Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

1/2 Day Yoga Retreat in Malaga, Spain

Short breaks are important for all of us so we have designed half day Yoga Retreat.
Sometimes it is enough to take a time off from everyday life to relax and replenish your energy reserves.

The day will start with an extensive meditation and Ashtanga inspired Yoga practice while enjoying the sea view of the Mediterranean sea from la Costa del Sol.
We’ll gather in the beautiful garden of Yoga Retreats Malaga, surrounded by the roaming peacocks and beautiful greenery. The yoga class will be held in an outdoor terrace, overlooking the garden and the ocean. We will guide you through a light meditation session before having our ashtanga vinyasa yoga class. The morning will include a 90 minutes all – levels meditation and yoga class that will leave us plenty of time for both active poses and restorative work. And please do not think that the Ashtanga Yoga Class of 70 minutes will be too advanced for you! We will make sure you will be able to follow the class at your own tempo.

It will be follow by the vegetarian brunch, and optional you can book a massage .
Guaranteed to make you feel relaxed and ready to head into the busy life with mindfulness and a sense of balance

Meeting point: 9 o’clock Yoga Retreats Malaga
Duration: 3 hours
Dates: February 23, March 30, April 27
Time: From 9:00 am -12:00
Program 1/2 day Yoga Retreat:
Start with a Meditation Session of 10 minutes
Ashtanga inspired Yoga Class of 70 minutes
Restorative poses 10 minutes
11:00 am Pause
11.15 Delicious Healthy Brunch

Price: € 30,00 per person
(We donate € 3,00 to Stichting Anacaona: social organization that contribute in the integration in the Netherlands of Spanish-speaking women who have been victims of abuse and or labor exploitation.
Massage is optional after the brunch and has an extra cost of € 35,00 .
Mats and props are provided but please feel free to bring a mat, cushions, blankets or anything else you may like to use to make you comfortable for your practice.

Places are limited to 8 people, so please do not leave it too late to book. Payment needs to be received by the day before to secure your place.

For all 1/2 day Yoga retreats we meet at Yoga Retreats Malaga here in Benalmadena Pueblo 20 minutes from Malaga city, Spain.

We look forward to sharing this deeply relaxing practice with you.
Please feel free to contact us if you have any questions calling us +34609906025 or sending us an email to malagayogaretreats@gmail.com

Een all-in vakantie aan de Costa del Sol, Spanje.

Een all-in vakantie aan de Costa del sol, Spanje.

Wie heeft er nu geen zin in een lekkere vakantie waarbij allles bij aankomst geregeld is, ik denk de meeste mensen wel!
Je wordt opgehaald op het vliegveld in Malaga en dan binnen een half uur ben je op je vakantie adres, waar je lekker kunt uitrusten of juist aktief bezig kunt zijn. Er zijn tal van mogelijkheden tijdens je vakantie, bijvoorbeeld: hiken/ wandelen in de bergen, naar het prachtige strand, de gezellige dorpjes met zijn terrasjes en leuke boetiekjes, of lekker luieren bij het privezwembad, of genieten van een heerlijke massage.

Wij zijn een Yogacenter en een van de meest populaire in Spanje, het centrum heeft een perfecte ligging en mensen komen graag terug voor een vervolgbezoek! Alles is inclusief twee keer daags een Yogaklas en een Meditatie klas onder begeleiding van ervaren leraren, ook is er muziek met klassieke gitaar, ademhalingsoefeningen jezelf echt beter leren kennen tijdens deze vakantie zowel mentaal als lichamelijk, bijkomen van het dagelijks leven dat is ons doel. Meer bewust worden van het leven en tijdens je vakantie/retreat, de positieve ervaringen die je leert meenemen en toepassen ook na je vakantie!

Er zijn heerlijke verse en gezonde maaltijden tijdens de retreats, er zijn juices,smoothies,veel fruit en herbal thee. De kamers zijn ruim en zijn voorzien van toiletries, er zijn prive en gedeelde kamers.
Ook maak je hier snel nieuwe vrienden tijdens je verblijf, de leeftijden van de deelnemers is gevarieerd van25 tot en met 60 jaar, er zijn totale beginners en meer ervaren deelnemers in de Yoga dat maakt niets uit, de lessen zijn op maat gemaakt voor iedereen! Het aantal deelnemers is van 3-9 personen. Opdat iedereen optimaal de aandacht krijgt die je verdiend!
Voor meer informatie verwijs ik je naar onze website: www.yogaretreatsmalaga.com
Je kunt hier je gegevens achterlaten zodat wij jou kunnen bellen of mailen en je kunt natuurlijk vragen stellen over het desbetreffende retreat.

Gun jezelf een onvergetelijke vakantie/ retreat aan de Costa del Sol in het zonnige Malaga!

Ik hoop je of jullie te ontmoeten tijdens een van de Yoga retreats in Malaga- Spanje

Namaste Erik.

Werken aan je Lichaam en Mentale Gesteldheid Tijdens je Vakantie!

Werken aan je lichaam en mentale gesteldheid tijdens je vakantie!

Ja, je leest het goed werken in je welverdiende vakantie. Op een gezonde manier verantwoord bezig zijn met en voor je eigen gezondheid, eens geen facebook, twitter, instagram en werken achter de computer maar eens een tijdje gezond bezig zijn met jezelf!

Tegenwoordig raakt men sneller gestresst en opgebrand dan vroeger voor de digitale revolutie, een burnout is een normaal verschijnsel op vele werkplekken in Nederland en Belgie. We moeten en willen steeds meer en vergen veel van onszelf, vaak ontstaat er een vicieuze cirkel van werken, en schiet de tijd voor onszelf er bij in. Thuis is er dan vaak nog facebook, twitter, instagram etcetera , of we nemen nog wat huiswerk van ons werk mee naar huis, en we hebben ook nog ons priveleven op zich, dus we hebben het er maar druk mee. Dit veroorzaakt op de duur een overspannen reactie op je lichaam en kan ook mentale schade veroorzaken! Overspannen en een burnout zijn dan vaak het gevolg hiervan.

Het is belangrijk dat je tijd voor jezelf reserveert bijvoorbeeld in het weekend, en dat je dan totaal wat anders gaat doen, bijvoorbeeld sporten of mediteren, een lange wandeling in de natuur.
Ook zal een korte trip of vakantie je goed doen, gewoon er eens lekker tussen uit in een totaal andere omgeving. Dat je eens helemaal tot rust komt en de batterij goed kunt opladen. Een mogelijkheid is jezelf eens te verwennen op een gezonde vakantie bijvoorbeeld een Yoga en Meditatie vakantie, ook wel retreat genoemd. Dit kan voor 4 en 6 dagen in Malaga-Spanje. Naast een heerlijk mediteraans klimaat van meer dan 320 dagen zon per jaar is dit ook een relaxte provincie in het zuiden van Spanje, ook wel Andalucie genoemd.

Tijdens een retreat krijg je in de ochtend en aan het eind van de middag begeleide Meditatie en Yoga les van ervaren leraren en het is toegankelijk voor beginners en gevorderden, jong en oud! Hier leer je op een ontspannen manier je lichaam beter kennen en kom je ook mentaal tot rust. Overal wordt voor gezorgt, elke dag heerlijke gezonde vegetarische maaltijden, smoothies, juices,mineraal water, diverse soorten herbal thee. Je verblijft op een mooie locatie in Benalmadena Pueblo, een typisch, prachtig spaans dorpje met gezellige straatjes,terrasjes en winkeltjes, dit alles op 5 minuten loopafstand!

Overdag kun je relaxen bij het prive zwembad of wandelen in de bergen of lekker naar het mooie strand, tijd voor een manicure,pedicure of 1 van onze diverse massage mogelijkheden, kortom gewoon lekker doen waar je zelf zin in hebt, wij raden aan, een vakantie zonder computer, en de telefoon alleen meenemen voor de fantastische foto’s die je hier in de omgeving kunt maken. Gewoon helemaal de tijd voor jezelf en lekker bijkomen van het dagelijkse leven thuis.

Als je nu denkt dit is wel wat voor mij bekijk dan eens rustig onze website en kijk wat de diverse mogelijkheden zijn en als je vragen hebt stel ze aan ons en wij komen er snel op terug.

www.yogaretreatsmalaga.com