Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

April 25-27 Yoga & Hiking Retreat in Andalucia, Spain

April 25-27 Yoga & Hiking Retreat in Andalucia, Spain

Mountain, Beach, and Yoga in South Spain, Andalucia, Malaga

Escape for 3 Days! and enjoy the yoga, meditation, the mountain, the beach in this 3 days  yoga and hiking retreat in beautiful Benalmadena Pueblo, with many routes that will bring you to discover amazing views towards the sea, or to the other villages.

Highlights!
-2 nights at the authentic andalucian village of Benalmadena,  back from the coast on the foot of Mount Calamorro at around 200 meters above the sea level.
-2 energetic morning yoga classes. Ashtanga Inspired. Multi level.
-2 gentle restorative yoga classes in the afternoons.
-2 Chanting sessions
-Hiking to areas close to the Retreat Center.
-All delicious vegetarian and vegan meals incuded, breakfast, lunch and dinner.
-Daily smoothies, tea, mineral water, and fresh fruits
-Private swimming Pool
-Pick up from Malaga International airport, or train station of Arroyo de la Miel.
-Visit of Village of Benalmadena Pueblo
-Visit of the biggest western Budhist Stupa.
-Free WIFI
-Free Yoga Mats, blocks and belts.

This is Your Program:

First Day Arrival Time: 2:00 pm
Final Day Departure Time : 12:00 pm
8:00 am Start your day with a self-served cup of herbal tea or coffee.
08:45 am Guided Meditation , Yoga (ashtanga inspired) and relaxation.
10:00 am Breakfast
11:30 am Time to relax, or get a massage or join one of the many extra activities.
2:00 pm Lunch
3:00 pm Free time , hiking or others activities.
5:30 pm Afternoon Gentle Yoga class
7:00 pm Dinner

Pick up time is 1:00 pm . You can also arrive later, and come to the retreat by one of the many taxis from the airport, It is very safe and the cost is aprox €30

Upcoming Date
2017 April 25-27

We cannot wait to see you here in Andalucia, smiling , feeling good about yourself during  3 days of healthy food, healthy yoga, healthy walks, and healthy mind!

Price
€449,00 Single Room
€349,00 Double Room     Special discount bonus of €25 if you mention the BLOG code when booking (TRINI)

Location
Benalmadena  Pueblo is only 20 minutes from international Malaga airport and very easy to reach by car, train or bus. We will pick you up at Malaga International Airport (AGP)
There are many flights connections and speed trains from Madrid, Sevilla, Barcelona.

Come and Join our 3 Days Escape with Yoga and Traking Retreat April 25-27 in Andalucia, Spain. BOOK NOW!

Get a beautiful healing 7 Chakras bracelet as a returning costumer plus 10% discount in your next Yoga Retreats Malaga

Get a beautiful healing 7 Chakras bracelet as a returning costumer plus 10% discount in your next Yoga Retreats Malaga


Our Chakra Bracelet Restores Healing and Balances your 7 Chakras.
Direct From India with semi-precious stone, and combined with natural stones, sandal, lava, and rudraska.
And If You cannot come, send us a frend or a family member, they will get also the 10% discount and we will send you the Bracelet with them. You can meditate in the colors of your Bracalet to balance your spiritual power!
Red Onyx:  I Am Safe
Carlinian Orange: I am Creative
Quarty yellow I am Strong
Green Onyx: I am Loved
Lapis Blue: I am expressive
Labrodite Silver: I am Connected
Purple Amathyst: I am Divine!                                 

Re-Treat yourself or your friends and family plus get the original Chaka Bracelet

  • 10% for you in any of our Retreats in Malaga, Andalucia
  • 10% for your family or friends in any of our Yoga Retreats Malaga
  • – A beautiful Holiday Gift for you with the Chakra Bracelet

Sign up for our Retreat in Malaga, Spain.

June 6-9 Yoga en Meditatie retreat in Malaga Spanje.

4 dagen Yoga en Meditatie retreat in Malaga- Spanje.

Ook dit jaar is er weer een 4 daagse Yoga en Meditatie retreat in het zuiden van Europa, namelijk in zonnig Malaga, Andalucie!

Vanwege het grote succes van afgelopen jaar is er ook nu weer een 4 daagse All- In Yoga Retreat georganiseerd van Dinsdag 6 tot en met Vrijdag 9 Juni.
De maand Juni staat bekend om zijn milde temperaturen, uitstekend weer met veel zonneschijn, maar niet te warm zoals in Juli en Augustus vaak wel het geval is. Ideaal strandweer en perfect voor een korte vakantie/ trip naar de Costa del Sol.

Een ideale gelegenheid om bekend te raken met Yoga en Meditatie, of om je kennis hierin meer te verdiepen. De retreats zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor absolute beginners, de leraren zijn zeer ervaren en deskundig en geven hierbij een optimale begeleiding!
In de ochtend zijn er Meditatie klassen, gevolgd door de eerste Yoga les van de dag, dit is een op Ashtanga Yoga gebaseerde les, dus meer aktief en fysiek, in de middag gevolgd door een Yin Yoga klas, een meer relaxte les.

Tussen de lessen door heb je volop de kans om te relaxen bij het zwembad, een wandeling door de exotische tuin, met uitzicht op de zee en de bergen, het is een unieke plek in Europa! Andalucie is een prachtige provincie en het retreat- center is gelegen direkt naast een typisch Andalusisch dorpje, met de witte straatjes gezellige terrasjes en winkeltjes.
Je kunt tijdens deze retreat/ valkantie dus even helemaal bijkomen en naast de Yoga en Meditatie klassen, indelen zoals je zelf wilt! Je rust lekker uit en relaxt op het retreat-center of
je kunt naar de stad Malaga met haar vele bezienswaardigheden, naar het strand om lekker te luieren in de zon en te zwemmen in de middellandse zee.
Vele plekken in de buurt om te wandelen of te hiken. Er is een kabelbaan met prachtige uitzichten over de bergen, de zee en Benalmadena.
Naast het retreat- center ligt de Benalmadena Stupha, deze Tibetaanse Stupha is zeer zeker ook een bezoekje waard, liggend op heilige grond en met uitzichten tot aan Noord- Afrika. En je bent op een paar minuten lopen van een gezellig dorpje. Er is dus voor iedereen wel iets te doen, aktief of wat minder aktief, het is jou retreat.
Je wordt opgehaald en gebracht naar de luchthaven van Malaga(25 minuten)
Elke dag ontbijt, lunch en diner, alles vegetarisch en 1 speciale avond met onze Japanse gast chef Masaio, die een heerlijke vegetarische sushi en salades bereid.
Ook zijn er diverde sappen en smoothies, we gebruiken o.a. Wheatgras, giaseeds, vegetable protein, spirulina, allelerlei soorten vers fruit etc. De meeste producten komen van de organische markt en er wordt veel waarde gehecht aan gezonde voeding en een optimale balans tussen de juiste vitamines en mineralen. Onze chef is ayurvedisch geschoold al zal hij meestal vegetarische gerechten bereiden die je later zelf kan bereiden als je weer thuis bent. In de gemeenschappelijke ruimte kun je altijd even genieten van een glas mineral water of een herbal thee, ook is er altijd fruit verkrijgbaar en kan je nieuwe vrienden leren kennen 🙂
Tijdens de Yoga en Meditatie zal je ook diverse aspecten beter leren begrijpen omdat wij wat dieper op de materie ingaan, zo kun je na de lessen komen met alle vragen die,je hebt over Yoga en Meditatie. Je zult de essentie, van wat is Yoga en wat is Meditatie beter begrijpen en het zelf thuis bewuster kunnen beoefenen.
Er is ook gelegenheid voor Kirtan en Chanten(zingen) dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Pranayama en Yoga Nidra zullen ook deel uitmaken van het programma, als dit je niets zegt geen zorgen, we leggen alles vantevoren rustig uit.
Voor meer informatie over bijvoorbeeld accomodatie prijzen e.d. Kijk gerust eens vrijblijvend op onze website en heb je enige vragen stuur ons een mail en wij komen er snel op terug. Je kunt ons ook telefonisch bereiken of je laat je nummer achter en wij bellen jou terug.

Wij hopen jou of jullie te verwelkomen komende Juni, in zonnig Malaga 🙂

www.yogaretreatsmalaga.com

Tel: 0034609906025