Menu

Malaga Yoga Retreats

The Optimum Place For You to Relax whilst Practicing Yoga & Meditation in Europe!+34 672966293

Menu

3 Redenen voor een Korte Yoga Vakantie naar Andalucie/ Spanje in Juni

3 redenen voor een korte Yoga vakantie naar Andalucie/ Spanje in Juni

Als je zin hebt in een korte vakantie , een leuke trip naar het buitenland met Yoga en mooi weer dan is Spanje een goed idee!

1 ) Het weer in Juni is perfect. Niet zo warm als in July of Augustus, ideaal om de Yoga en Meditatie buiten te doen. Bij Yogaretreatsmalaga hebben wij in de ochtend eerst een begeleide Meditatie gevolgt door een Yoga sessie ( ashtanga vinyasa ) bij ons mooie overdekt terras met uitzicht over het zwembad de tuin en de zee. Daarna kun je aan schuiven bij het heerlijke gezonde ontbijt. Overdag kun je lekker relaxen bij het zwembad of een wandeling maken in de bergen of naar Benalmadena Pueblo met zijn gezellige straatjes en winkeltjes. In de middag is er de vegetarische lunch met gezonde organische producten uit de omgeving, als je besluit om overdag naar het strand te gaan of bijvoorbeeld een dagje de stad Malaga te bezoeken dan geven wij je een lunchbox mee zodat je lekker de hele dag kan doen wat je wilt, er is veel te doen in de omgeving van het retreatcenter.

2) De dagen zijn langer, dat betekent dat je je tijd optimaal kunt besteden gedurende het retreat. In Yoga Retreats Malaga de dag begint in de ochtend om7.30-8:00 voor een kopje thee of koffie en mischien een stukje fruit om daarna om8:30 te beginnen aan de ochtend Meditatie en Yoga sessie (ashtanga vinyasa) gevolgd door een heerlijk ontbijt in de gemeenschappelijke ruimte van het retreatcenter. Aan het einde van de middag is er de tweede Yoga sessie ( Yin Yoga, Hatha of Tibetaanse Yoga ) wat rustiger vormen dan de Yoga in de ochtend en hier kun je bijkomen van de dag en relaxen onder het mooi rustgevende geluid van de gitaar. Daarna is het al weer tijd voor het dinner en de avond voor een gezellig samenzijn of een leuke wandeling of massage.

3 ) Er is minder toerisme als je naar een van onze retreats komt in Juni, het is behalve perfect weer ook nog relatief rustig in de dorpjes, natuurlijk komt het toerisme op gang maar nog niet in grote aantallen, dus het is goed vertoeven in Benalmadena in deze periode.
Als je graag meer informatie wil of je wil boeken, bekijk dan onze website op www.yogaretreatsmalaga.com

Maak je yoga trip naar Malaga- Spanje een onvergetelijke gebeurtenis!

Wij hopen jou of jullie snel te ontmoeten, in een van onze retreats de komende maanden in Benalmadena voor Yoga en Meditatie, lekker eten, relaxen, nieuwe vrienden leren kennen, kortom genieten!

Het Yogateam. Migi, Nico, Masayo en Erik

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.